[FOTO] SVI SU SE U STUDIJU PREZNOJAVALI ZBOG NJE: / Atraktivna voditeljica iznenadila izjavama: 'Sigurno imate dobru spermu'

Image

Garcia nije mogao vjerovati što ga pita, ali se na koncu nekako snašao i odgovorio joj

6.1.2021.
9:12
VOYO logo

Slavna TV voditeljica, Britanka Kate Abdo, koja trenutno radi za američku kuću CBS, izazvala je lavinu reakcija u jednoj od svojih posljednjih emisija. Iako ima pregršt iskustva i cijenjena je među novinarima, ovaj put je zbog jednog nekonvencionalnog pitanja, odnosno konstatacije, postala tema u cijelom svijetu.

U emisiji joj je gostovao otac boksača Ryana Garcije, a ona je pred milijunskim auditorijem odlučila pohvaliti njegovu - spermu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno ste ponosni što imate dva sina boksača, učinili ste ih zgodnima i pravim sportskim ličnostima. Pa vi sigurno posjedujete prilično dobru spermu", ispalila je Abdo i ostavila Garciju okupanog u znoju.

Garcia nije mogao vjerovati što ga pita, ali se na koncu nekako snašao i odgovorio joj: "Ha eto, hvala vam puno na komplimentima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, intervju je nastao nakon što je boksač Ryan Garcia u noći sa subote na nedjelju nokautirao Lukea Campbella spektalularnom meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo