PRAVA TELENOVELA / Pique i Shaqira se susreli oči u oči: Rasprava je bila jako neugodna, evo gdje je zaiskrilo

Image
Foto: Profimedia

Iako je sastanak bio službene dužnosti završio je velikim skandalom

22.7.2022.
18:40
Profimedia
VOYO logo

Zvjezdani par Shakira i Gerard Pique prekinuli su ovoga ljeta. Zajedno su bili čak 11 godina.

Image
NIJE JOJ LAKO /

Nakon raskida s Piqueom, Shakiru pogađa nesreća za nesrećom. Evo što joj se sada dogodilo

Image
NIJE JOJ LAKO /

Nakon raskida s Piqueom, Shakiru pogađa nesreća za nesrećom. Evo što joj se sada dogodilo


"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumijevanju", rekla je pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji objavljuju kako je rat nekad vrlo privlačnog para preseljen u Sjedinjene Američke Države. Prema uglednom madridskom listu "AS" bivši partneri su se susreli zbog skrbi nad njihovom djecom Sashom ( 6 godina) i Milanom ( 9 godina) .

Iako je sastanak bio službene dužnosti završio je velikim skandalom. Jordi Martin, meksički novinar, tvrdi da je Shakira zahtijevala od Piquea da potpiše za Inter Miami kako bi mogao vidjeti svoju djecu. Iako je Barcelonin stoper razmišljao o prelasku u momčad Davida Beckhama ovaj ga je prijedlog iznimno naljutio jer je mislio ostati još jednu sezonu u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Bila sam tiha jer sam sve pokušavala procesuirati. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to i zato što sam javna osoba te naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Teško je, ne samo meni nego i mojoj djeci. Nevjerojatno teško. Pokušavam zaštititi djecu", započela je svoju ispovijest Shakira koja se osim s preljubom bivšeg partnera suočila i s optužbama španjolske vlade da je utajila porez.

Kolumbijska pjevačica od prekida živi u San Diegu u saveznoj državi Kalifornija, a ima plan preseliti se sa djecom u Miami. Vidjet ćemo hoće li njeno razmišljanje potaknuti španjolskog stopera da napravi iznenađenje i kao jedan od senatora svlačionice napusti Blaugranu.

Sljedeći termin za sastanak je 4. kolovoza , a Shaqira će ga pričekati s djecom na Bahamima. Pique je trenutno na američkoj turneji s Barcelonom, te se sprema za El clasico na američkom tlu. Hoće li ga djeca i bivša partnerica doći podržati, ostaje za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo