U DRUŠTVU DVOJICE PREMIJERA / Najtoplija priča SP-a: Pobjedu Vatrenih u svečanoj loži proslavio je i izraelski dječak kojem je transplatirano srce iz Hrvatske

Image
Foto: Twitter

Velikodušna gesta izraelskog državnika doista je posebna jer je u Rusiji boravio službeno

13.7.2018.
13:31
Twitter
VOYO logo

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu nazočio je polufinalnoj utakmici između Hrvatske i Engleske, a osim supruge, s njim na stadionu bilo je dvoje tinejdžera: Mika Lipsker (18) i Alon Eizarayev (13), koji boluju od karcinoma.

Velikodušna gesta izraelskog državnika doista je posebna jer je u Rusiji boravio službeno, a kada su mu rekli da na polufinalnu utakmicu može povesti dva gosta nije previše dvojio. Miku poznaju već godinama, a Alona su odlučili povesti jer su njegovi roditelji emigrirali iz Rusije i veliki je ljubitelj nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najtoplijih priča ovogodišnjeg Mundijala također je povezana s Hrvatskom. Kako je objavljeno na Vladinu Twitteru, Alon Eizarayev imao je samo šest godina kada mu je transplantirano srce donirano iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alone, nevjerojatno si hrabar i vjerujemo da ćeš biti insipiracija mnogima, stoji na Vladinu Twitter profilu", koji je u svečanoj loži upoznao premijera Andreja Plenkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prilikom mu je hrvatski premijer darovao vlastiti šal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo