'Operirao' po Škotskoj / Neviđena blamaža UEFA-inog suca iz BiH

Image

Zbog krađe piva iz hotelskog bara bosanskohercegovačkom nogometnom sucu prijeti suspenzija UEFA-e te bi mogao ostati bez licence za suđenje.

5.9.2011.
12:36
VOYO logo

Bosanskohercegovačkom nogometnom sucu Edinu Golaću prijeti suspenzija zbog nedoličnog ponašanja tijekom jednog turnira u Škotskoj gdje je ukrao pivo iz hotelskog bara.

Cijeli slučaj je zapravo neviđena blamaža, a bizarni se izgred dogodio još u srpnju kada je Golać sudio kvalifikacijske utakmice za Futsal cup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je ovih dana u sjedište Nogometnog saveza BiH poslala prijavu u kojoj se pojašnjava kako je Golać iza ponoći, zajedno s jednim kolegom, provalio u zatvoreni bar hotela u kojemu je odsjeo te pritom ukrao pivu.

UEFA je u prijavi navela i to kako je Golaćev engleski jezik toliko loš da nije bio u stanju pojasniti što se zapravo dogodilo, a sve zajedno je još čudnije jer s takvim (ne)znanjem jezika ne bi ni smio biti poslan suditi na međunarodnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golać i njegov supočinitelj priznali su krivnju te platili ukradeno pivo.  Ipak, sucu ovo nije prvi takav prekršaj jer su ga i iz jednog hotela u Čitluku ranije prijavljivali zbog krađe ručnika te pića iz mini-bara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo