ZA DUGO PAMĆENJE / Nevjerojatan dan u životu španjolskog napadača

Image
Foto: mundodeportivo.com

Napadač austrijskog prvoligaša Salzburga Jonathan Soriano dugo će pamtiti subotu, 20. travnja. Prvo je prisustvovao rođenju kćeri, a onda na utakmici austrijskog prvenstva zabio tri gola.

22.4.2013.
12:19
mundodeportivo.com
VOYO logo

Prijepodne je španjolski napadač, najbolji strijelac kluba ove sezone, bio u bolnici gdje je prisustvovao rođenju svog trećeg djeteta, kćeri Abril.

Nakon porođaja jedan je prijatelj poslao poruku glasnogovorniku kluba Christianu Kircheru: "Gospođica je tu, mi smo na putu prema stadionu. Reci treneru da bi Jonny volio igrati ako može", piše u ponedjeljak dnevnik Salzburger Nachrichten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je bilo 18:53 sati i susret između Salzburga, drugoplasiranog u austrijskom prvenstvu, te Wolfsberga već je bio počeo, igrala se 23. minuta.

Jonathan Soriano je ušao u igru na početku drugog poluvremena dok je rezultat bio 2:2, a onda je nanizao tri pogotka za ukupnu pobjedu Salzburga od 6:2 . Španjolac je tako zabio svoj 23., 24. i 25. gol ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio nevjerojatan dan za mene. Imati priliku zaigrati i zabiti tri gola, mislim da to neću skoro zaboraviti", kazao je nakon utakmice Soriano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo