Odlične božićne vijesti stižu i Luki Modriću!

Hrvatski nogometaš Luka Modrić mogao bi se vratiti na teren i prije očekivanja. Veznjak Real Madrida ozlijedio se 16.

24.12.2014.
12:23
VOYO logo

No, prema pisanju madridskog dnevnika AS-a, posljednje vijesti govore da bi Modrić već krajem siječnja mogao biti na raspolaganju treneru Carlu Ancelottiju. Autor članka navodi da se oporavak 29-godišnjeg veznjaka odvija jako dobro i da je njegov povratak treninzima sve bliže.

Modrić je, podsjećamo, na San Siru zadobio ozljedu mišića lijeve natkoljenice. Postojala je i mogućnost odlaska na operaciju koja bi dodatno produljila vrijeme izbivanja s travnjaka, ali to je otpalo nakon uspješnih Modrićevih tretmana matičnim stanicama u Baskiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/UnG2l80L7WY

AS piše da oporavak hrvatskog reprezentativca od samog početka ide brže nego što se očekivalo, te da je uvelike tome pomoglo to što je Modrić idealan pacijent - dobro je raspoložen i pridržava se svih uputa i savjeta koje mu daju liječnici. Ancelotti nema namjeru riskirati s preuranjenim Lukinim povratkom, ali kako sada stvari stoje, naš bi nogometaš mogao zaigrati već krajem idućeg mjeseca, a gotovo je sigurno da će biti spreman do 18. veljače kada Real gostuje kod Schalkea u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo