'BILO JE ODVRATNO': / Navijači na najvećem francuskom stadionu morali sjediti u lokvi - urina!

Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA

Nevjerojatno je iskustvo imalo pedesetak irskih navijača tijekom utakmice svoje reprezentacije protiv Švedske u ponedjeljak na pariškom Stade de Franceu.

15.6.2016.
16:50
AFP, MIGUEL MEDINA
VOYO logo

Kako piše irski Independent, skupina navijača tijekom prvog je poluvremena sjedila u lokvi - mokraće! Navodno je došlo do curenja u ženskom WC-u što je rezultiralo potokom urina koji je tekao dijelom tribina francuskog nacionalnog stadiona. Kad su stigli na svoja mjesta, navijači su shvatili o čemu se radi, a problem se dodatno pogoršavao kako je poluvrijeme odmicalo.

Razbacani po tribini

"Bilo je odvratno. Smrad je bio užasan, a spora reakcija stadionskih službenika samo je pogoršala situaciju", opisao je Independentov novinar Kevin Doyle koji je bio u privatnom aranžmanu na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službene su osobe reagirale tek na početku drugog poluvremena kada su navijači premješteni na suprotnu stranu stadiona. No, u toj su selidbi mnogi propustili pogodak Wesa Hoolahana kojim je Irska povela s 1-0. Ni, to nije bio kraj problema jer zaštitari na drugom dijelu stadiona nisu bili upoznati sa situacijom, pa nisu dopustili navijačima da sjednu na mjesta za koja nisu imali ulaznicu. Kao rezultat su mnogi prijatelji i članovi obitelji, koji su zajedno došli na utakmicu, posljednjih pola sata bili razdvojeni i razbacani po tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švedska je, inače, do kraja izjednačila autogolom Ciarana Clarka, pa obje reprezentacije nakon uvodnog nastupa na Europskom prvenstvu zaostaju za Italijom koja je u 1. kolu skupine E nadigrala Belgiju s 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo