BILI SMO PRAZNOVJERNI / Opet smo nazvali Branka Strupara: 'Jesam vam rekao? Nije Betis ništa posebno, prolazi to Dinamo'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Branko Strupar najavio je uzvrat Dinama protiv Betisa sutra na Maksimiru od 18.45 u nokaut fazi KL

21.2.2024.
11:23
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Branko Strupar prošlog nam je tjedna prognozirao Dinamov dobar rezultat u Sevilli, u prvoj utakmici šesnaestine finala Konferencijske lige protiv Betisa. Pobjeda od 0-1 jamči dobru priliku prvaku Hrvatske da sutra u Zagrebu završi posao i izbaci favorizirani sastav.

Image
'Ne pobjeđuje uvijek bolji' /

Babić i Strupar za Net.hr: 'Ovo bi mogao biti prijelomni trenutak za Dinamo. Nema predaje'

Image
'Ne pobjeđuje uvijek bolji' /

Babić i Strupar za Net.hr: 'Ovo bi mogao biti prijelomni trenutak za Dinamo. Nema predaje'

Odlučili smo biti praznovjerni i opet nazvati Branka Strupara. Ako je pogodio prošli tjedan, zašto ne bi i ovaj. Sjetite se samo što je sve Goran Ivanišević radio na Wimbledonu 2001. kojeg je osvojio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz iste čarape, radio je stalno neke iste stvari, ponavljao redoslijed obavljanja osnovnih aktivnosti. Non - stop isto. Da, "razgovarao" je i s velikim posterom Dražena Petrovića. Dražen ga je duhovno vodio, bio uz njega. Vjerujemo da je bio...

Prokušani recept se, stoga, ne mijenja... idemo opet sa Struparom, jer nemamo poster Dražena Petrovića. Nadamo se do novog dobrog rezultata Plavih i prolaska u osminu finala natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jeste vidjeli kako sam pogodio?", nasmijao nam se slavodobitnički Branko Strupar, koji je u tom razgovoru rekao kako bi dvoboj protiv Betisa za Dinamo mogao biti prijelomni trenutak u smislu da klubu rezultatski krene nabolje. Da se sve okrene...

"Rekao sam to jer sam uvidio, primijetio neke stvari. Dakle, ta utakmica u Sevilli s Betisom je za Dinamobila jedina šansa da se vrati, da kreira nešto što bi moglo izazvati bolju rezultatsku reakciju u narednim utakmicama. Doduše, Dinamo je s(p)retno dobio Varaždin proteklog vikenda u HNL-u, ali tri boda su tri boda, kakva god ona bila. Druga je motivacija Europa i HNL. Dinamo može puno bolje. Betis ništa nije posebno, a još Plavi igraju pred svojom publikom. Vjerujem da to Dinamo prolazi", tvrdi nam vječni optimist Branko Strupar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za Dinamo slijedi težak raspored. Bit će im teško i sutra protiv Betisa i u nedjelju protiv Rijeke, kojoj ide u prilog što će Dinamo imati težak dvoboj sutra. Bit će to teži dvoboj za Dinamo od onog prije šest dana. Nije još ništa gotovo. Posao je napola obavljen. Sad je jedno jako bitno. Motivacija, pristup i zalaganje moraju biti na istom, ako ne i većem nivou", dodaje Branko Strupar.

Betis bi trebao biti opasniji nego u Sevilli, ako misli proći Dinamo. Čeka Zagrepčane teška bitka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjera da možeš proćije jako bitna. Pogotovo za Dinamo nakon rezultata i igre, tj onom što su im napravili. Dinamo je Betis ograničio na minimalnu izvedbu. Tako treba odigrati doma kao u Sevilli i onda je sve moguće. Betis me nije impresionirao uopće. Mogu oni više jer su doma otkinuli bod jednom Realu. Konkurentni su u Primeri, imaju kvalitetu, ali nemaju najjači kadar. Okrenule su se karte u smislu šansi za prolaz. Nema predaje", zaključio je Branko Strupar.

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo