'ZAPLAVIMO ZAGREB' / Dinamo nakon 17 godina sprema proslavu s navijačima na Trgu: 'Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku to doživjeti'

Image
Foto: Luka stanzl/PIXSELL

'Nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo! U nedjelju slavimo dinamovštinu'

21.5.2024.
12:52
Luka stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju 26. svibnja Dinamo će na Maksimiru odigrati susret posljednjeg kola HNL-a protiv Rudeša i pred svojim navijačima se oprostiti od sezone te proslaviti novi, ukupno 35. naslov prvaka u povijesti. Utakmica je na rasporedu u 17:30, a iz Dinama su se odlučili još jednom pozvati sve svoje navijače na proslavu naslova prvaka.

Image
SEZONA ZA PET /

Iz Maksimira zovu navijače na veliku proslavu naslova: 'Pokažimo svima kaj je Dinamo'

Image
SEZONA ZA PET /

Iz Maksimira zovu navijače na veliku proslavu naslova: 'Pokažimo svima kaj je Dinamo'

Plavi će na stadionu dobiti pehar i kratko proslaviti, a veliko slavlje potom će se preseliti na gradske ulice, kao što je to bilo 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dan koji će ostati zapamćen kao zadnje veliko slavlje svih Dinamovaca na glavnom trgu našeg grada. Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku doživjeti takvu proslavu koja je bila spektakularna. Upravo zato, nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo! U nedjelju slavimo dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način! Neka 26. 05. 2024. bude dan kojim ćemo ispisati novu povijest našeg slavnog kluba", napisali su iz Dinama te dodali kako će se prava proslava dogoditi na Trgu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po završetku utakmice Dinamo - Rudeš pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da se zapute na Trg bana Josipa Jelačića i da zajedno proslavimo novi naslov prvaka! Pokažimo svima kaj je Dinamo i koliko ga volimo! Odmah po završetku ceremonije dodjele pehara, igrači će krenuti s Maksimira s otvorenim autobusom prema Trgu gdje ćemo svi zajedno zaokružiti jednu od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub! Očekuje vas koncert s gostima iznenađenja i trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo