MALO JE I ZAISKRILO / Dinamo pitao lavove hoće li pobijediti Rapid u Europa ligi. Evo što su kraljevi životinja prognozirali

Image

Uoči utakmice u Dinamu su na simpatičan način pokušali predvidjeti rezultat

4.11.2021.
12:16
VOYO logo

Nogometaše Dinama u četvrtak navečer (21 sat) u 4. kolu Europske lige očekuje utakmica s bečkim Rapidom u kojoj moraju pobijediti kako bi zadržali drugo mjesto i prezimili u EL.

Dinamo je prije dva tjedna poražen u Beču (1-2), uz vrlo blijedo izdanje, a Dinamov trener Damir Krznar u najavi utakmice istaknuo je da se to na Maksimiru neće ponoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjera se temelji na energiji momčadi, na radu momčadi, na izuzetnim odgovorima na sve zahtjeve u posljednjih tjedan, dva. Igrači su u dobrom raspoloženju. Izuzetno je bitno da u svaku utakmicu ulazite s nekakvim pozitivnim rezultatom. Svi uvjeti su ispunjeni, nadam se da će to i utakmica pokazati", rekao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lavovi prognozirali utakmicu

A uoči utakmice u Dinamu su na simpatičan način pokušali predvidjeti rezultat. Naime, dali su afričkim lavovima iz zagrebačkog ZOO-a, čiji su ujedno i sponzori, da prognoziraju pobjednika u utakmici Dinama i Rapida.

Lavovi su birali između dvije kutije s mesom, na kojima su bile slike grbova obaju klubova, a kraljevi životinja odabrali su onu s Dinamovim. Prva je kutije došla obići lavica i odmah je odabrala Dinamovu, a onda je došao lav, grubo otjerao lavicu i nastavio jesti iz Dinamove kutije, dok je lavica uz podosta negodovanja otišla i usput srušila Rapidovu kutiju. Dakle, Austrijanci nemaju šanse, a pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo