Dva Vatrena stižu kući: 'Eduardo i ja ćemo se vratiti u Dinamo'

23.5.2013.
15:52
VOYO logo

Ognjen Vukojević i Eduardo Da Silva već su se dogovorili, problem je jedino što o tome misle u njihovim klubovima. Nakon što je Dinamo iz Kijeva Vukojevića posudio moskovskom Spartaku, Rusi su se zapalili za hrvatskog reprezentativca i žele ga u svom klubu, ali ne za pet milijuna odštete koliko traže Kijevljani.

"Imam ugovor s Kijevljanima još dvije godine i stoga će oni odlučiti o mojoj sudbini. U Moskvi mi je bilo vrlo dobro, a u Kijevu sam kao kod kuće, teško mi je reći što bih prije želio za nastavak karijere...", izjavio je Vukojević za Sportske i odgovorio na glavno pitanje - misli li se vratiti u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta je opcija uvijek moguća i spada u red mojih želja. Pitanje je samo kada će se to dogoditi i hoće li me Dinamo Zagreb toga trenutka htjeti...".

Može li se to dogoditi već ovoga ljeta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A priori ne isključujem tu opciju, opet iz razloga što smo Dudu i ja sebi dali riječ da ćemo barem još jednu sezonu zajedno odigrati u Dinamu. Naravno, ako nas klub bude želio kad se za to steknu uvjeti. Dakako da su to želje i naše emocije prema modrom klubu, koji nas je afirmirao, a sada što će zbilja donijeti, vidjet ćemo. Činjenica je da smo vezani ugovorima, da postoje upiti i inozemnih klubova, dosta je prepreka...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo