EVO VAM GA NATRAG: / Na pomolu luda razmjena izmedu Bayerna i Borussije Dortmund

Borussia Dortmund je u sezonama 2010/11 i 2011/12 izazvala brojne frustracije Bayernu, uzevsi dva naslova njemackog prvaka.

4.5.2015.
11:11
VOYO logo

Ako je vjerovati pisanju njemackog Bilda, i predstojece ce se ljeto jedan igrac iz Dortmunda preseliti u Munchen, ali dogodit ce se transfer i u suprotnom smjeru! Spomenuti dnevni list navodi da je bi se mogla dogoditi razmjena igraca izmedu dva kluba, pri cemu ce Ilkay Gundogan pojacati Bayern, a dres Borussije ponovno ce odjenuti Mario Gotze!

Zasad je tesko reci koliko u ovoj vijesti ima istinitosti, ali treba naglasiti da je Bild u proslosti bio jako dobro obavijesten o transferima Bayerna i Borussije Dortmund, tako da ne treba iskljuciti ni spomenutu razmjenu. Crno-zuti su prije nekoliko dana potvrdili da nece produljiti ugovor s Gundoganom koji traje do 2016. godine, sto znaci da ce 24-godisnji veznjak gotovo sigurno na ljeto napustiti Westfalen. Spominjalo se da bi mogao potpisati za Manchester United, ali Bild je jos prije nekoliko dana pisao da ga silno zeli i Pep Guardiola u Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocito toliko jako da je spreman odreci se talentiranog 22-godisnjaka koji je lani pogotkom u finalu Svjetskog prvenstva donio Njemackoj naslov. Gotze je u Bayernu od 2013., ali ni u jednom se trenutku nije uspio izboriti za status standardnog clana udarne jedanaestorice. U prvoj postavi najcesce igra tek kad je netko ozlijeden ili Guardiola odmara nekoga, a u nedavnom je polufinalu Njemackog kupa upravo protiv Dortmundana ostao na klupi cak i unatoc brojnim izostancima. Guardiola je tada prednost dao malo poznatom Mitchellu Weiseru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoce li sve to nagnati Gotzea da predstojece ljeto potrazi novu sredinu, tek treba vidjeti. A bilo bi zanimljivo vidjeti i kako bi ga prihvatili navijaci Borussije koji su ga nakon prebjega u Bayern proglasili izdajnikom i okrenuli mu leda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo