MOŽDA GA KONSTRAKTA OPJEVA? / Kako je moguće da Ibrahimović s 40 godina i dalje igra vrhunski nogomet? Tajna možda leži u njegovoj prehrani, moglo bi vas iznenaditi što jede

Image
Foto: Profimedia

Legendarni Šveđanin ove je sezone odigrao 27 utakmica za AC Milan i sudjelovao je s osam golova i tri asistencije u osvajanju prvog Scudetta

25.5.2022.
11:57
Profimedia
VOYO logo

Popularna srpska kantautorica i umjetnica Ana "Konstrakta" Đurić, pitala se u svojoj hit-pjesmi "In corpore sano", "koja li je tajna zdrave kose Meghan Markle", a eto u stvarnosti se mnogi pitaju kako je moguće da Zlatan Ibrahimović i s 40 godina igra vrhunski nogomet.

Legendarni Šveđanin ove je sezone odigrao 27 utakmica za AC Milan i sudjelovao je s osam golova i tri asistencije u osvajanju prvog Scudetta nakon 11 godina. Premda sportaši danas sve duže ostaju profesionalci i dugovječnost im se produljuje, Ibrahimović zaista spada među fenomene jer niti jedan igrač njegovih godina ne igra na tako visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sada, talijanska La Gazzetta dello Sport, ponudila je odgovor na to pitanje, odnosno, naglasili su kako Zlatan svoju sjajnu formu možda duguje posebnoj prehrani. Pišu kako je Zlatanovo pušenje cigare i opušteno izdanje prilikom proslave naslova prvaka, zapravo iznimka te da on silno pazi na svoje zdravlje.

Image
KAKAV CAR /

Zlatan Ibrahimović s cigarom u ustima proslavio titulu, napravio je pravi show na stadionu

Image
KAKAV CAR /

Zlatan Ibrahimović s cigarom u ustima proslavio titulu, napravio je pravi show na stadionu

"Ibrahimović prati strogi plan prehrane s puno treniranja, vožnje biciklom i taekwondoa. Do najsitnijih detalja proučava prehranu. Jede bijelo meso, voće i povrće, ne jede smrznute proizvode ni sladoled. Potrebne ugljikohidrate dobiva iz žitarica, a potpuno izbjegava rafinirane šećere", piše Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vele da rijetko odstupa od plana prehrane, te da si jednom tjedno dopusti pojesti neko jelo koje mu se ne uklapa u plan, te da pizzu, njihovo tradicionalno jelo, jede vrlo rijetko. "Zlatan važe svaki gram hrane, on je perfekcionist", zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo