Nevjerojatno! Hrvatska ima svog 'Messija!'

Mladi nogometaš Mladosti iz Svetog Petra kod Ludbrega Matija Golubić na jednoj je utakmici zabio čak 22 gola, a poslije mu nisu vjerovali da je tako 'razvalio' protivnički gol.

19.9.2012.
20:28
VOYO logo

Mladost je u nedjeljnom susretu 3. kola pionirske lige vršnjake iz Apatije pobijedila s 30:0, a sudac utakmice je nakon 22:0 prestao bilježiti strijelce jer mu je ponestalo mjesta.

Kada se Matija poslije utakmice pohvalio prijateljima na uspjehu, gledali su ga u čudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo su mislili da ih muljam, jednostavno mi nisu vjerovali, a kada sam ih donekle uspio uvjeriti, bili su u čudu. Svi golovi pali su na sličan način. Stao sam na njihovih 16 metara, moji igrači nabacivali su mi duge lopte, a ja sam ih nemilosrdno pospremao u mrežu Apatinčana", izjavio je za Varaždinski tjednik Matija koji ima planove za budućnost.

"Želio bih igrati barem za Podravinu, no tada bih trebao poraditi na sebi te poboljšati preciznosti dodavanja i manje driblati. U nekim segmentima sam dobar, no treba mukotrpno trenirati. Od sljedeće sezone sam junior, a vjerojatno ću se vratiti u Slogu iz Slokovca, gdje sam i počeo. Sloga se natječe u varaždinskoj Prvoj županijskoj ligi, pa bih tamo sigurno mogao napredovati", kaže Matija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo