MEKSIKO PO 10. PUT: / Protiv Jamajke im nije trebao sudac

Image
Foto: AFP

U finalu CONCACAF Gold Cupa nije bilo iznenađenja, Meksiko je s 3:1 svladao Jamajku i po deseti put postao prvak zemalja Sjeverne i Srednje Amerike te Kariba.

27.7.2015.
8:56
AFP
VOYO logo

Meksiko se na sramotan način dovukao do finala, uz dva poklonjena jedanaesterca, u četvrtfinalu protiv Kostarike i polufinalu protiv Paname.

Guardado najbolji igrač turnira

No, protiv Jamajčana u Philadelphiji pred 70.000 gledatelja, momčad Miguela Herrere slavila je glatko. Andres Guardado, koji je proglašen najboljim igračem turnira, zabio je u 31. minuti. Bio je to njegov šesti pogodak na ovom Gold Cupu. JesusCorona je povisio vodstvo u 47., a nedostižnu prednost postavio OribePeralta u 61. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamajčani su postigli počasni pogodak 11 minuta prije kraja, strijelac je bio DarrenMattocks, igrač koji je zabio i u polufinalnoj senzaciji protiv SAD-a, kad su Jamajčani s 2:1 izbacili domćina Gold Cupa.

Zadnji na Copa Americi

Zanimljivo, Meksiko i Jamajka su kao gosti sudjelovali na ovogodišnjoj Copa Americi i zauzeli dva posljednja mjesta. No, Copa se pokazala dobrom pripremom na Gold Cup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treće mjesto na turniru pripalo je Panami koja je nakon 1:1 pobijedila domaćina SAD na jedanaesterce. Amerikanac Clint Dempsey je sa sedam pogodaka najbolji strijelac natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo