FOTO: / Sad se sve zna! Luka Modrić otkrio što Brazilci misle o nama

Samo dva dana ostala su do početka Svjetskog prvenstva i otvaranja s Brazilom. Odbrojavanje je već počelo, a igrači s nestrpljenjem očekuju da sve napokon i krene.

10.6.2014.
17:32
VOYO logo

''Osjećam se dobro, treniram dobro i nakon tog psihičkog, fizičkog i emotivnog praženjenja nakon klupske sezone imao sam par dana slobodno s obitelji i sad sam spreman, želja i jedva čekam prvu utakmicu da počne'', kazao je Modrić.

O Brazilu stalno pričamo, no kako oni vide nas?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ne doživljavaju nas kao jednu od utakmica, nego nas iznimno repektiraju, znaju većinu naših igrača i koju kvalitetu imamo. Na nama je sada da to i opravdamo na terenu, da ja respekt nije bio reda radi. Već dugo nismo igrali ovako veliku utakmicu, tako da je na nama da odigramo što bolje i da se predstavimo u najboljem svijetlu''.

Hrvatska dugo nije imala toliko igrača u vrhunskim klubovima, no hoće li taj napredak biti vidljiv i u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/n_0Yz0-nrSQ

''Ovo će prvenstvo pokazati. Prije dvije godine na Euru u Poljskoj smo igrali jako dobro, nedostajalo je malo sreće da odemo dalje i prođemo gupu, a bili smo u jako teškoj grupi sa Španjolcima i finalistima Eura Talijanima. Ja vjerujem da ćemo na ovom SP otići dalje a zato trebamo igrati kao momčad''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Hrvatske istiće možda i najveću snagu Vatrenih.

''Hrvatska nije niti Modrić niti Rakitić, nego kad smo bili kao momčad svi skupa i borili se jedni za druge, ostvarivali smo dobre rezultate i pobjeđivali velike momčadi. Tako da će to biti i ovaj put slučaj. Samo ako budemo na visokoj razini u ovoj utakmici možemo očekivati dobar rezultat. Svi moramo biti kao jedan''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj se osvrnuo i na Brazilce.

''Stvarno kad se pogledaju imena imaju fenomenalnu momčad, od obrane prema naprijed. Thiago Silva, Neymar i Marcelo su trojica koja po meni odskaču, ali i sve ostale respektiram jer su to svjetske klase'', objasnio je ovaj vrsni veznjak Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A osim fokusa na mega spektakl koji nas očekuje u četvrtak, u kampu Vatrenih s nestrpljenjem se osluškuju vijesti oko transfera Ivana Rakitića u Barcelonu.

Iako se čeka službena potvrda koja bi trebala uslijediti nakon liječničkog pregleda, većina španjolskih medija je transfer proglasila kao gotovu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitiću će godišnja plaća biti oko četiri milijuna eura neto, Barcelona će Sevilli platiti odštetu u visini od 19 milijuna eura, a osim toga Katalonci će Andalužanima dati igrača iz B momčadi Barcelone Denisa Suareza.

Talijanski mediji zakotrljali su priču oko Mandžukića. Njegov menađer Ivan Cvjetković potvrdio im je kako hrvatski napadač napušta Bayern, a Talijani ga vide u Milanu. Španjolska 'Marca' pak tvrdi kako Mandžo pregovara se s madridskim Realom. Sve u svemu, puno događanja za naše nogometaše uoči otvaranja SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo