NE PRESTAJU REAKCIJE NA MAESTRALNU PARTIJU IVANA RAKITIĆA: / Španjolci tvrde da bi moglo doći do velikog preokreta

Image
Foto: Profimedia

Marca tvrdi da možda ipak za njega ima budućnosti u Barceloni

30.11.2019.
9:47
Profimedia
VOYO logo

Ne prestaju reakcije na fantastičnu predstavu Ivana Rakitića protiv Borussije Dortmund ove srijede u Ligi prvaka. Ernesto Valverde iznenadio je sve kada je odlučio vatrenog baciti u vatru od prve minute. Rakitiću je do bio tek drugi start ov sezone, jer je sasvim pao u drugi plan dolaskom Frenkieja de Jonga i činjenicom da je ljetos odbio transfer iako ga je Barca silno željela prodati.

"Rakitić je odigrao odlično. Odmah je u prvoj minuti osvojio jednu loptu i rano postavio standard, pokazujući zašto je toliko dugo bio važan Valverdeu. Zajedno s De Jongom i Busquetsom pružio je momčadi čvrstinu, nešto što je nedostajalo u posljednje vrijeme. Jako se borio da osvoji loptu i pomogne u napadu. Brojke su jasne. Barcin vezni red osvojio je loptu 31 put, što pokazuje koliko je učinkovit bio trojac", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom postavlja pitanje što sada?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ukazuje na do da bi mogao startati protiv Atletica u nedjelju, pogotovo jer je Busquets suspendiran zbog pet žutih kartona. Ranije je De Jong preuzimao njegovu ulogu, ali što god se dogodi, to bi moglo utjecati na budućnost Hrvata i njegov potencijalni transfer u siječnju. Rakitić se dugo vremena borio s drastičnom promjenom njegove uloge u momčadi koja se dogodila u odnosu na prošlu sezonu. Međutim, njegov povratak u početni sastav mogao bi ga natjerati da promijeni svoj stav kada je u pitanju odlazak ove zime. No, to neće biti lako zbog svega što se događalo. Nikaoko nije mogao razumjeti i prihvatiti promjenu koja se dogodila", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo