NEOČEKIVAN POTEZ BARCELONE NAKON DODJELE ZLATNE LOPTE: / Evo što su napisali o Modriću. Jedan navijač ih je 'ubio' komentarom

Image
Foto: Profimedia

Katalonci su reagirali na društvenim mrežama i pohvalili Modrića

3.12.2019.
7:48
Profimedia
VOYO logo

Šesti put u karijeri argentinski nogometni majstor Lionel Messi postao je dobitnik "Zlatne lopte" koju francuski magazin France Football dodjeljuje najboljem nogometašu svijeta. Messi je nagradu primio na svečanosti u pariškom "Theatre du Chatelet" iz ruku kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića koji je prošle godine bio slavodobitnik.

Modrić je kasnije komentirao na Twitteru trenutak kada je predavao Zlatnu loptu Messiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U sportu i nogometu nije bitno samo pobijediti, nego i poštovati suigrače i suparnike" napisao je Modrić na svom profilu na Twitteru uz priloženu fotografiju sebe i Messija sa Zlatnom loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcija Barcelone

Međutim, osim što su ponajbolji igrači svijeta, Modrić i Messi su jednako tako veliki nogometni rivali, odnosno, članovi Real Madrida i Barcelone. Stoga je iznenađujuće bilo vidjeti kako Barcelona nakon dodjele hvali Luku Modrića na svojem službenom Twitteru.

Katalonci su reagirali na društvenim mrežama i pohvalili Modrića "retweetajući" njegovu objavu uz status: "Luka Modrić, pravi gospodin".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, Barcelonin tweet naišao je većinski na odobravanje i zaista je teško izdvojiti ijedan negativan komentar na ovu objavu, uglavnom skupljali su se samo "lajkovi". Međutim jedan se navijač zapitao bi li igrač Barcelone napravio isto da je situacija obratna?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo