Niko Kranjčar rekao ono što vide svi osim Bilića!

Kada izbornika Slavena Bilića pitate kako igra Hrvatska, neće se složiti da u igri naše reprezentacije nešto ne štima, i to već duže vrijeme.

9.6.2011.
12:42
VOYO logo

Niko Kranjčar nije zbog kartona mogao sudjelovati u dramatičnoj 2:1 pobjedi protiv Gruzije na Poljudu, ali je zato utakmicu mogao pogledati u miru i dati svoj komentar.

U razgovoru za 24 sata otkrio je što radi u ovim rijetkim danima odmora za nogometne profesionalce, ali i kako vidi susret protiv nejake Gruzije u kojem je naša momčad teškom mukom spasila tri boda na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je super dok sam s obitelji. Zapravo, odmaram se nakon naporne sezone, pa ipak sam odigrao četiri utakmice za klub ove sezone", rekao je u šali Niko, ali i prokomentirao ozbiljnije teme, kao što je utakmica s Gruzijom.

"Došao sam pozdraviti dečke i pogledati utakmicu. Bilo je teško, ali to smo i očekivali. Drugo poluvrijeme odigrali smo puno bolje, bili smo konkretniji i na kraju ipak zasluženo pobijedili. Iako jako teško...", kaže Kranjčar dodajući kako bi Hrvatska trebala popraviti svoju igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi zapravo trebao reći izbornik Slaven Bilić, koji kad god se spomene loš dojam i igra reprezentacije posljednjih godina, odgovara sjajnom statistikom. Ali nitko ne može zanemariti argumente navijača, a oni su nakon Gruzije bili: 'Izvukli smo se, ali jadno je ovo kako igramo'.

I Kranjčar je zabrinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, imamo problema. Ne znam zašto je to tako. Da znam, rekao bih izborniku Biliću i problem bi bio riješen. No nešto ipak moramo popraviti u igri", govori Kranjčar.

Pozitivno u cijeloj priči je optimizam igrača i izbornika koji vjeruju u plasman na EURO sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma u plasman na Europsko prvenstvo uopće ne sumnjam. Bolji smo od svih u skupini i ne bi bilo čudno da sve utakmice do kraja pobijedimo. Sve je na nama i ako slučajno ne odemo u Ukrajinu i Poljsku sljedeće godine, bit ćemo sami krivi. Ali o tome mi je uopće glupo govoriti, siguran sam da ćemo se plasirati na Euro, treba samo ići polako, utakmicu po utakmicu", zaključio je Kranjčar.

Kranjčar o povratku u Dinamo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad je ipak malo prerano za povratak. A poslije... Ne znam, ne mogu sad reći. Bumo vid’li".

O odlasku iz Tottenhama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam još nijednu konkretnu ponudu, pa ne želim o tome ni govoriti. Odlazim, to je sigurno. Želim igrati, a nemam više što razgovarati sa Spursima jer je Harry Redknapp pokazao prošle sezone koliko računa na mene. Nemam još ponuda, ali volio bih u Španjolsku ili Italiju". Evo što Slaven Bilić kaže na pitanje da reprezentacija igra sporo i da smo pročitana knjiga.

"Objektivno, protiv nas većina reprezentacija igra na način da nam daju loptu, povuku se i čekaju. To su sve kvalitetne momčadi, pa ne možeš samo tako doći i reći: 'Ajmo im sad zabiti gol u prvih 15 minuta'... Pročitana knjiga? Što to znači? Svi klubovi na svijetu imaju prepoznatljivu igru, ali kad si ti u formi i kad si dobar, onda protivniku malo vrijedi što te zna. Uostalom, da smo mi pročitani ne bismo u toj mjeri pobjeđivali svoje protivnike i bili među deset najboljih reprezentacija svijeta zadnjih četiri, pet godina. Nije to samo od sebe tako. Uostalom, pogledajte malo te tablice i prisjetite se gdje smo bili prije pet, osam ili 10 godina", izjavio je izbornik prije nekoliko tjedana u razgovoru 'Jedan na jedan' za sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106061125006 arti-201105150360006 arti-201106030605006 arti-201106040040006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo