POSRNULA ZVIJEZDA OTKRILA ISTINU O SVOM ŽIVOTU: / 'Isus mi se ukazao nakon 18 caipirinha i 14 piva'

Image
Foto: AFP, JAIME REINA

Svojedobno je doveden u Real Madrid kao veliki talent i nadolazaća zvijezda, ali nikad nije ispunio potencijal.

19.7.2016.
10:55
AFP, JAIME REINA
VOYO logo

Brazilski nogometaš Cicinho (36) otkrio je u razgovoru za ESPN mračnu tajnu koju je skrivao godinama i koja objašnjava zašto nikada nije izrastao u istinsku zvijezdu. Cicinho je došao na Santiago Bernabeu u siječnju 2006. godine i, premda je pokrivao desni bok, mnogi su ga po igračkim karakteristikama uspoređivali sa slavnim sunarodnjakom Robertom Carlosom.

Iz Reala u Romu

I premda je neko vrijeme pokazivao naznake velikog talenta, Brazilac se nikad nije uspio nametnuti u Realu i nakon godinu i pol je završio u Romi. Odande je odlazio na posudbe u Sao Paulo i Villarreal, jednu je sezonu proveo u brazilskom Sport Recifeu, a posljednje tri u turskom Sivassporu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratio bih se iz kampa u Trigoriji znajući da neću sutra igrati. I onda bih se okružio lažnim prijateljima, limenkama pive i cigaretama i ne bih stajao dok sve ne popijem i popušim. Ili bih čak pio sam. Imao sam sanduke piva i ostalog alkohola u to vrijeme", prenosi ovu izjavu talijanski portal Footbal Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nigdje nije posebno oduševio, a danas je jasno da je razlog tome - alkohol. Cicinho je priznao da je tijekom cijele karijere imao problema s alkoholizmom i da nije znao kako se prestati opijati.

'Pio sam dok nisam pao'

"Nikad nisam znao kako se zaustaviti na dva pića. Morao sam piti dok nisam pao. Uživao bih i droge da nije bilo doping testova", priznao je Cicinho, dodavši kako je pušio i po dvije kutije cigareta dnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isus mi se ukazao nakon 18 caipirinha i 14 piva." otkrio je Brazilac kako se oprostio s opijanjem, piše 101 Grat Goals.

U međuvremenu se, uz pomoć vjere, uspio vratiti na pravi put i danas je ponovno sretan iako nema kluba. Tijekom karijere je, dodajmo, uspio skupiti i 15 nastupa za brazilsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo