PROSINEČKI VRLO BRZO NAŠAO NOVI POSAO? / Legendarni 'Žuti' vraća se klupskom nogometu, ali neće mu biti lako

Image
Foto: Profimedia

Prosinečki se dovodi u kontekst preuzimanja kluba u kojem je već radio

29.12.2019.
17:15
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima turskih medija, bivši izbornik BiH reprezentacije, Robert Prosinečki, pronašao je novi posao. Svega mjesec dana nakon što je dobio otkaz u BiH, Prosinečki se dovodi u kontekst preuzimanja kluba u kojem je već radio, turskog Kayserispora.

Prosinečki se kratko zadržao na klupi turskog prvoligaša, vodio ih je od listopada 2012. godine do studenog 2013. godine, a sada bi trebao ponovo preuzeti kormilo. Ipak, čeka ga podosta težak posao jer Kayserispor čeži na posljednjem mjestu lige s tek desert osvojenih bodova u 17 odigranih kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

12.10.2019., Zenica, Bosna i Hercegovina - Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2020., skupina J, Bosna i Hercegovina - Finska. Robert Prosinecki Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Ova informacija nema službene potvrde tako da se ne zna hoće li Prosinečki zaista potpisati za turski klub ili će možda nastaviti s izborničkom karijerom. Prije nekoliko dana azerbajdžanski su mediji isto navodili da bi se Prosinečki mogao vratiti na klupu njihove reprezentacije, ali niti to još nije sigurno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo