RONALDO OBJAVOM U PONOĆ SRUŠIO INSTAGRAM: / Ovu je sliku i status lajkalo više od šest milijuna ljudi

Image

Ronaldo je predvodio slavlje u svlačionici nakon utakmice, ali zapalio je nogometni svijet ponoćnom objavom na Instagramu

24.5.2021.
9:04
VOYO logo

Nogometaši Juventusa u posljednjem su kolu talijanske Serie A jedva uspjeli izboriti četvrto mjesto ljestvice, odnosno, posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Juventus je svladao s 4:1 Bolognu, ali opet nije ovisio sam o sebi već se moralo dogoditi i da Napoli kiksa. Napoli je kiksao protiv Verone i Juventus je se nekako provukao do Lige prvaka.

Utakmicu s Bolognom nije igrao Cristiano Ronaldo, ali Portugalac je itekako proslavio četvrto mjesto. Imao je dakako i razloga jer Liga prvaka bit će spasonosna za Juventus koji grca u dugovima i financijski ne stoji baš najbolje. Ronaldo je predvodio slavlje u svlačionici nakon utakmice, ali zapalio je nogometni svijet ponoćnom objavom na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavio je svoju sliku s prstom na ustima i porukom: "Psssst. Do kraja". A objavio je i jednu sliku slavlja u svlačionici. Objavu je do sada lajkalo više od šest milijuna ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo