ČEMU OVO, LJUDI DRAGI? / Skandal nakon utakmice Hajduka i Istre, napadnut je glavni sudac susreta Tihomir Pejin

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Hajduk je poveo u 43. minuti pogotkom Darija Melnjaka. Konačnih 2-0 postavio je Marko Livaja u 61. minuti

18.7.2022.
8:21
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u posljednjoj su utakmici prvog kola nove sezone HNL-a pobijedili Istru 1961 sa 2-0 (1-0) pred oko 4500 gledatelja na pulskom stadionu Aldo Drosina i zasjeli na čelo prvenstvene ljestvice.

Hajduk je poveo u 43. minuti pogotkom Darija Melnjaka. Konačnih 2-0 postavio je Marko Livaja u 61. minuti. Utakmicu je obilježila i bizarna situacija s VAR-om, koji ovom prilikom nije radio, ali dogodio se i skandal nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, glavni sudac utakmice Tihomir Pejin, napadnut je fizički nakon utakmice i to ga je dohvatio rehabilitacijski trener Istre, kako navodi u svom zapisniku.

"Nakon završetka utakmice rehabilitacijski trener NK Istra 1961 Borja Zabala je dobio crveni karton iz razloga jer se unio u lice glavnom sucu i ujedno ga rukom lagano odgurnuo u predjelu glave. Navedeni incident desio se pri ulazu u tunel", piše u zapisniku Pejin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Srecko Niketic/PIXSELL

Nakon utakmice trener Iste, Gonzalo Garcia, na konferenciji je rigao vatru zbog Pejinova suđenja. Zasmetalo mu je što je Pejin dao četiri žuta kartona njegovim igračima i poručio mu.

"To pokazuje sučev manjak respekta prema našem klubu", veli trener Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo