OPA, VIDI TI NJEGA / Što to Vatreni radi na treningu? Vlašića uhvatila kamera kako radi neobične vježbe, nismo imali pojma da to može

Image
Foto: Twitter

U cijeloj sezoni uspio je zabiti samo jedan gol i namjestio je tri, ali je uglavnom igrao na sebi neprirodnoj poziciji, lijevog krila

13.7.2022.
14:29
Twitter
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, imao je katastrofalnu debitantsku sezonu u West Hamu. Londonski klub platio ga je nemalih 30 milijuna eura prošloga ljeta i stigao je kao ponajbolji igrač tada još respektabilne ruske lige, ali nikako se nije uspio nametnuti treneru Davidu Moyesu i malo je reći da je razočarao sve.

U cijeloj sezoni uspio je zabiti samo jedan gol i namjestio je tri, ali je uglavnom igrao na sebi neprirodnoj poziciji, lijevog krila. Govorilo se da će Vlašić ovoga ljeta napustiti klub i pokušati oživiti karijeru, ali mnogim klubovima koji ga žele problem predstavlja odšteta i njegova visoka plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane West Ham možda nije spreman odustati od Vlašića nakon samo jedne sezone. Uložili su puno novca u njega i on još uvijek, kada je u formi, može biti jedan od ključnih igrača, a kako imamo prilike vidjeti Vlašić je ozbiljno ušao u sezonu i na treninzima radi punom parom. Doduše, malo mu je trening neobičan, ali na vidi se dobro u kakvoj je tjelesnoj formi Vlašić. Brutalnoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo