IZNENADNI KRAJ / Šokantna vijest iz Španjolske uoči finala Lige prvaka: Toni Kroos završava karijeru

Image
Foto: Profimedia

Kroos je odluku o povlačenju objavio manje od dva tjedna prije finala Lige prvaka s Real Madridom

21.5.2024.
13:06
Profimedia
VOYO logo

Toni Kroos (33) objavio je u utorak da na kraju ove sezone završava karijeru, a posljednje utakmice odigrat će ovoga ljeta na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Image
PREŠAO GRANICU REALA /

Španjolci o Modriću: 'Odvaja se od kalupa nogometnog biznisa i pokazuje da novac ne donosi sreću'

Image
PREŠAO GRANICU REALA /

Španjolci o Modriću: 'Odvaja se od kalupa nogometnog biznisa i pokazuje da novac ne donosi sreću'

Kroosu ugovor s Real Madridom istječe na kraju sezone, a posljednjih tjedana iz Španjolske su stizale vijesti kako će Real Kroosu ponuditi produženje suradnje, no on je sada potvrdio da će mu ova sezona biti posljednja. Do kraja sezone Real čekaju još dvije utakmice, protiv Betisa u La Ligi i finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"17. srpnja 2014. - dan mog predstavljanja u Real Madridu, dan koji je promijenio moj život. Kao nogometaša, ali i posebno kao osobe. Bio je to početak novog poglavlja u najvećem klubu na svijetu. Nakon deset godina, na kraju sezone to poglavlje dolazi kraju. Nikada neću zaboraviti to uspješno vrijeme. Zahvaljujem svima koji su me otvorenog srca primili i iskazali mi povjerenje. Posebno bih želio zahvaliti vama, dragi Madridisti, na vašoj privrženosti i ljubavi od prvog do posljednjeg dana. Ujedno, ova odluka znači da će moja karijera aktivnog nogometaša završiti ovog ljeta nakon Eura. Kao što sam uvijek govorio: Real Madrid jest i bit će moj posljednji klub. Sretan sam i ponosan što sam u svom razmišljanju našao pravi trenutak za svoju odluku i što sam je mogao sam izabrati. Moja je ambicija uvijek bila završiti karijeru na vrhuncu svoje izvedbe. Od sada je samo jedna misao vodilja: Idemo po 15. Ligu prvaka!", objavio je Kroos na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroos je u Real stigao prije deset godina i do sada za Kraljevski klub nastupio u 463 utakmice, zabio 28 golova i 98 puta asistirao. Osvojio je četiri naslova španjolskog prvaka, jedan Kup, četiri Lige prvaka, tri europska Superkupa i četiri Svjetska klupska prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine se vratio u njemačku reprezentaciju s kojom je 2014. osvojio Svjetsko prvenstvo. Europsko prvenstvo u Njemačkoj počinje 14. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo