Mourinho zbog Modrića povukao očajnički potez?

Informacijski kaos oko transfera Luke Modrića u Real i dalje vlada u engleskim i španjolskim medijima.

28.7.2012.
15:26
VOYO logo

Svježu je informaciju objavio londonski tabloid Mirror, koji tvrdi da je trener Reala Jose Mourinho osobno nazvao Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja zamolivši ga da Modrića pusti u Real.

Levy i Mourinho, to je poznato, znaju se i međusobno uvažavaju. Ostaje za vidjeti hoće li to biti dovoljno da Levy barem malo popusti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Tottenhamov trener Andre Villas-Boas je prije prijateljske utakmice s Liverpoolom u SAD-u, poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam nikakvih novih vijesti. Modrić trenira u Londonu. Nismo za njega dobili novih ponuda, niti su dosadašanji interesenti slali nove, poboljšane. Cijena koju za njega tražimo i dalje nije zadovoljena", rekao je portugalski stručnjak nastavivši:

"Imamo široku momčad dobro popunjenu na svim mjestima. Moramo još pričekati da vidimo kako će se rasplesti situacija oko Modrića. Ako na kraju ostane s nama, zasigurno ćemo ga uključiti u momčad: riječ je o igraču izvanserijskog talenta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski listovi As i Marca očito barataju različitim informacijama vezanim uz potencijalni transfer Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid. Dok je As objavio kako je došlo do velikih pomaka u pregovorima oko Modrićevog transfera i da je posao skoro dovršen još u petak, Marca donosi tekst pod naslovom "Real ohladio zanimanje za Luku Modrića". Dakle sasvim suprotno. "Real Madrid je odlučio 'ohladiti' pregovore za potpisivanje Luke Modrića. To je najbolja strategija da se dodatno ne uzburkaju tenzije s Tottenhamom, koji se smatra prijateljskim klubom. Nadalje, vjeruje se da će operacija trajati dugo, sve dok Daniel Levy ne prihvati 35 milijuna eura koje je klub označio kao maksimum koji je spreman ponuditi", piše autor teksta Ulises Sanchez-Flor.

Marca piše kako Mourinho Modrića smatra velikim pojačanjem za sljedeću sezonu i da ga je spreman čekati sve do 31. kolovoza, koji je posljednji dan prijelaznog roka u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzni Portugalac u subotu vodi Los blancose na sjevernoameričku turneju, a ideja je bila da Modrić bude među putnicima. Prema Marci, ta je ideja propala, ali Modrić će se uskoro pridružiti Realovcima na pripremama. Živi bili pa vidjeli.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo