VATERPOLISTI DOZNALI SUPARNIKA U ČETVRTFINALU: / Barakudama prijeti stari znanac, pobijede li čeka ih pakao u polufinalu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Četvrfinalni susreti na rasporedu su u srijedu, a sastaju se Hrvatske - Grčka, Italija - Crna Gora, Rusija - Mađarska, te Srbija - Španjolska

20.1.2020.
20:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija doznala je suparnika u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Budimpešti. Grčka je je svladala Rumunjsku rezultatom 14:7 te će u u srijedu u 20.30 sati zaigrati protiv Barakuda.

"Bitno je da mi ispunjavamo ciljeve, da igramo dobro. Važno je da je atmosfera u momčadi dobra. Znamo što nas sada čeka. Mi imamo jako puno takvih utakmica iza sebe, baš onih koji nas sada čekaju. Dakle, ako nam nešto ne nedostaje onda je to iskustvo. Siguran sam da se nadolazeća nervoza i stres neće prenijeti u negativnom smislu", rekao je izbornik IvicaTucak ovog ponedjeljka te je s vrlo dobar ocijenio dosadašnji nastup svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nije bilo onog 'zamračenja' protiv Crne Gore u zadnjoj četvrtini, pa onda i onog nešto slabijeg starta protiv Nijemaca u 1. kolu, što je bilo donekle očekivano jer je to bila za nas prva utakmica na turniru, onda bi ocjena bila i još viša", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijede li Grčku u polufinalu će igrati protiv boljega iz dvoboja Srbije i Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo