FRANCUSKI 'TOPNIK' KAŽE DA NEMA POPUSTA ZA HRVATSKU: / Svjetski prvaci protiv Kauboja u punom sastavu

Image
Foto: PIXSELL

Dika Mem igra na poziciji desnog vanjskog, moćan je i skočan

24.1.2018.
17:25
PIXSELL
VOYO logo

Premda njegov visok odraz i jak udarac dolaze s pozicije desnog vanjskog, Dika Mem dokazano se dobro snalazi i na poziciji srednjeg vanjskog na kojoj ga francuski izbornik Didier Dinart zna koristiti na Europskom prvenstvu. Bez obzira na poziciju na kojoj će igrati u utakmici protiv Hrvatske, jasno je da će igrati punom snagom.

"Možda ćemo imati pritisak pobjede. Utakmica Švedske i Norveške je važna za nas. Ako Švedska ne pobijedi Norvešku igrat ćemo opuštenije, imat ćemo manje pritiska i time više samopouzdanja", ističe 20-godišnji rukometaš čije riječi prenosi RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zna drugi najbolji francuski strijelac (18 golova) što ga očekuje u utakmici protiv Kauboja s početkom u 20 sati, ali ne djeluje previše ustrašeno.

"Hrvatska ima dva jako dobra vratara. Igraju sjajnu obranu. Imat će punu dvoranu, ali mi idemo na pobjedu. Naš cilj je ostati neporažen i nakon utakmice s Hrvatskom. Jer ćemo igrati protiv lakšeg protivnika u polufinalu. Izbornik neće nikoga odmarati, ići ćemo u svakom slučaju na pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo