ZADNJI ULOG / Talijanski nogomet trese veliki skandal!

Image

Sedamnaest osoba je uhićeno zbog namještanja utakmica i skandala oko klađenja. Među njima i Cristiano Doni te Luigi Sartor.

19.12.2011.
11:54
VOYO logo

Bivši kapetan talijanskog nogometnog prvoligaša Atalante Cristiano Doni (38) i bivši igrač Intera i Rome Luigi Sartor (36) nalaze se među 17 osoba koje su danas privedene u Italiji zbog sumnje u korupciju i namještanje rezultata utakmica prve i druge talijanske lige.

Kako prenose talijanska agencija ANSA i list Gazzetta dello Sport, istraga pod nazivom "Zadnji ulog" fokusirana je na tri utakmice Serie A iz prošle sezone Brescia - Bari, Brescia - Lecce i Napoli - Sampdoria, te na tri utakmice Atalante iz prošle sezone kada je momčad iz Bergama igrala u drugoj ligi. Među privedenima su i bivši igrač Alessandro Zamperini, te dvojica aktivnih igrača Carlo Gervasoni (Piacenza) i Filippo Carobbio.

U policijskom priopćenju se navodi kako su privedeni imali i kontakte s kriminalnim skupinama u Singapuru i istočnoj Europi, a 'Zadnji ulog' je nastavak istrage nakon koje je u lipnju u pritvoru završilo 15 osoba među kojima i nekadašnji napadač Lazija, Giuseppe Signori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo