Što si je to napravio: 'Mijenjao bih sve naslove za zdrava koljena!'

Španjolski tenisač Rafael Nadal vratio se turnirima nakon sedam mjeseci izbivanja zbog ozljede koljena, te je u prva dva nastupa upisao finale i naslov...

21.2.2013.
9:28
VOYO logo

Nadal je na prvom turniru u čileanskom Vina del Maru poražen u finalu, pomalo neočekivano, od Argentinca Horacija Zeballosa, dok je u brazilskom Sao Paulu osvojio 51. naslov protiv Davida Nalbandiana u finalu. No, Nadal je i dalje vrlo suzdržan što se tiče razine tenisa u ovome trenutku, te smatra da danas ne može konkurirati prvoj trojici tenisača današnjice.

"Moj je san u ovome trenutku da se u potpunosti oporavim od ozljede koljena i da mogu trenirati na način na koji ja to želim. To je moj san i cilj. Nakon toga se želim tjednima natjecati na najvišoj razini. Mijenjao bih sve naslove za zdrava koljena", rekao je Nadal, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veseli me što su svakim danom moja koljena sve bolje i bolje. Uvjeren sam da ću se u potpunosti oporaviti, te da ću se još godinama natjecati za najveće titule današnjice", optimističan je Španjolac.

Nakon toliko problema s koljenima tijekom svoje karijere mnogi su nakon posljednje govorili i o eventualnom kraju karijere ljevorukog tenisača, no ne i Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma kakvi. Cilj je u budućnosti ponovno biti u samom vrhu svjetskog poretka. Prije dva tjedna bilo mi je nezamislivo pobijediti Nalbandiana, a još tjedan dana prije toga igrati finale Čilea. No, ostvario sam oba rezultata. Pobijediti Đokovića, Federera ili Murraya u ovom trenutku je nezamislivo, ali ne i nemoguće u bliskoj budućnosti. Pobjeđivao sam ih u prošlosti, pa zašto ne bih ponovno?", zaključio je "neslomljivi" Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valjda će ga zdravlje poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo