Bravo, Bijeli! Odlični Hajduk srušio prvaka!

U posljednjoj provjeri u turskom Beleku, Hajduk je odigrao svoju najbolju utakmicu i srušio austrijskog prvaka, Red Bull s 2:1.

30.1.2013.
16:45
VOYO logo

Trener Hajduk Mišo Krstičević na travnjak je poslao svoje najjače snage - Kalinića, Vršajevića , Jonjića, Milovića, Jozinovića, Oremuša, Limu, Andrijaševića, Caktaša, Vukovića i Maglicu.

Već u osmoj minuti Bijeli su došli do vodstva, Andrijašević je odlično prošao pored Red Bullove obrane i nesebično poslao loptu za Vukovića koji je bez većih problema gura u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gromovitim udarcem točno s ruba kaznenog prostora Soriano je šest minuta kasnije izjednačio rezultat. Austrijanci su većim dijelom susreta dominirali i pokazali da se radi o jako dobroj momčadi, no Hajduk se sjajno branio i prijetio iz kontra napada.

Iako je Red Bull imao više prilika za pogodak, zabili su Splićani. Stojanović je u 82. minuti odlično ubacio i pronašao Jonjića koji zabija za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lako je zaključiti kako je ovo bila najozbiljnija provjera Bijelih u turskom Beleku, a ujedno i najbolja partija koja će Mišinim dečkima sigurno dati krila na početku proljetnog dijela Prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo