DINAMO OBAVIO NOVI TRANSFER, ALI PALI SE CRVENI ALARM: / Bjeličin vojnik napušta klub, a 'modri' sada imaju golemi problem

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kako će Dinamo riješiti ovaj problem u preostalih desetak dana prijelaznog roka, to će biti zanimljivo vidjeti

23.9.2020.
15:48
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je vrlo aktivan u ovom prijelaznom roku, nakon Nikole More, Damiana Kadziora, Adriana Šempera, klub će napustiti i stoper Emir Dilaver. Najodaniji vojnik bivšeg trenera Nenada Bjelice, koji ga je i doveo u klub, prelazi u redove turskog Rizerspora, tvrdi tako novinar turskog TRT Sporta.

Dinamu će pripasti odšteta od milijun eura, a Dilavera će tamo dočekati hrvatski reprezentativac Dario Melnjak i trener Stjepan Tomas. Međutim, Dinamo odlaskom Dilavera spada na samo trojicu stopera, Teophile-Catherinea, Joška Gvardiola i ozlijeđenog Dinu Perića. Ako se uzme u obzir da je Gvardiol već praktički na izlaznim vratima kluba i navodno je pitanje dana kada će potpisati za Leipzig, to pak znači da je Dinamu preostao samo Teophile i ozlijeđeni Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

22.05.2020., Stadion Maksimir, Zagreb - Prijateljska utakmica GNK Dinamo - NK Osijek. Emir Dilaver. Photo:

Za sada "modri" nisu uspjeli dovesti pojačanja u obrani, a do konca prijelaznog roka ostalo je 12 dana. Trener Zoran Mamić može posegnuti u drugu momčad po, recimo, Josipa Šutala, ali čak niti s njim obrana Dinama neće biti niti približno kompletna.

Spominjao se ranije povratak Leonarda Sigalija, kao i transfer Alana Franca, ali poslovi s Argentincima su neslavno završili. Kako će Dinamo riješiti ovaj problem u preostalih desetak dana prijelaznog roka, to će biti zanimljivo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo