MESSI MU JE UNISTIO KARIJERU: / Ostavit ce ga zena i djeca!

'Na SP-u smo u finalu Messiju pokazali tko je gazda, tako cemo i protiv Barcelone', najavljivao je Manuel Neuer utakmicu Lige prvaka i vjerojatno naucio lekciju da je bolje drzati jezik za zubima.

7.5.2015.
9:09
VOYO logo

Bayern je dozivio brodolom na Nou Campu, poraz od 3:0 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka tesko ce nadoknaditi u uzvratu, a cijeli svijet je uzivao u fantasticnoj predstavi Lionela Messija i prijatelja. Jos ce se dugo pricati o drugom golu Katalonaca, kada je Argentinac ismijao zvijezde Bayerna.

Rakitic mu je dodao, a on 'jedan na jedan' driblingom slomio Jeromea Boatenga i rutinski prebacio Maneula Neuera kao da hakla na skolskom igralistu. Dvije zvijezde Bayerna, kljucni ljudi u osvajanju naslova prvaka svijeta su izgledali tako smijesno i nemocno pored ponajboljeg igraca svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni Boateng ekspresno je postao predmet sprdnje na drustvenim mrezama i bit ce jos dugo. Vjerojatno ga nitko u zivotu nije tako posramio na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Negdje u Njemackoj, Boatengova supruga pakira svoje stvari i odlazi od kuce. Cak ce mu i djeca reci da ga vise ne priznaju kao oca", sprdali su se navijaci, a bivsi veznjak Liverpoola Jamie Redknapp je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi je genijalac. Cast ga je gledati, a ovo sto je napravio Boatengu nije humano."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dezurne saljivdije jos su se zaigrale i na Wikipediji, objavili su kako je njemacki reprezentativac umro na Nou Campu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo