Niko Kranjčar progovorio o ljubavi prema šefu!

'Nije Bilić svoj autoritet u reprezentaciji gradio strogoćom, nego znanjem, zato smo ga onako slijedili. I slijedimo ga i dalje. Svakome se dogodi loš dan.

30.3.2011.
11:19
VOYO logo

Niko Kranjčar u šetnji Parizom na dan utakmice s Francuzima nije bježao od podsjećanja na sumrak reprezentacije u Tbilisiju. No najbolji hrvatski strijelac u kvalifikacijama tvrdi da od plakanja i zapomaganja nema pomoći.

"Dok sam razmišljao o Francuskoj na St. Denisu, sudaru s jednim tako velikim suparnikom, neopisivo me boljela ta Gruzija! Ovo je, nakon poraza od Turaka u Beču, moj najteži trenutak u reprezentativnoj karijeri i još će me dugo peći. Ali, što imam od toga? Pomirimo se s time da je izgubljena samo jedna utakmica i okrenimo se lipnju, kada ćemo, uvjeren sam, sve popraviti", izjavio je Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto reprezentacija više ne ulijeva povjerenje?

"Ako ciljate na to da su odnosi u reprezentaciji poremećeni, onda ste u krivu. Naravno da ne možemo svi međusobno biti najbolji prijatelji, ali kod nas nema klanova i podjela. Vjerujte, svi pušemo u isti rog, svi smo u ovome skupa i svi ćemo zajedno znati isplivati iz ove situacije koja nije ugodna, ali ni dramatična", smatra Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenje u izbornika jače je nego ikada ili više nije onakav autoritet kao prije četiri godine?

"Opet se ne slažem. Nije Slaven Bilić svoj autoritet u reprezentaciji gradio strogoćom nego znanjem, zato smo ga onako slijedili. I slijedimo ga i dalje, s naše strane postoji velika doza poštovanja prema izborniku. A to što nam je naletio jedan loš dan, dogodi se svakome, kad najmanje očekuješ. Danas sam uvjeren da nam se takvo što neće ponoviti i sto posto sam uvjeren da ćemo se plasirati na EP!", naglasio je Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je na vašu lošiju formu utjecalo neigranje u Tottenhamu?

"Pa nisam igrao ni jesenas u klubu pa se to u reprezentaciji tada nije osjetilo. Ali, naravno da nije ugodno kad nemaš kontinuitet nastupa", kaže Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravac Rusija, Moskva?

"Ne znam, ne mogu reći dok ne dobijem ponudu, dok ne vidim koji je klub u pitanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želite iz Engleske?

"Ne, nije uvjet da to mora biti klub iz Engleske. Selio bih se, samo ovisi koja bi opcija bila u pitanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeću utakmicu s Gruzijom ne igrate zbog kartona. Poželjeli ste se igranja na Poljudu?

"Dobro je da se igra u Splitu, bez obzira na to što se stalno govori o tom nizu bez pobjede. Pa što ako nikada nismo pobijedili na Poljudu, vrijeme je i da se tome stane na kraj, uvjeren sam da će to biti upravo protiv Gruzije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li se reprezentativce pitalo o igranju te utakmice u Splitu?

"Pitali su nas još prije i nitko u tome ne vidi nikakav problem", zaključio je Niko Kranjčar, koji je u Parizu odigrao 64. utakmicu za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo