SVJETSKI MEDIJI SLAVE HRVATSKU I KAPETANA MODRIĆA: / Za Marcu nema dileme, Luka je kandidat za Zlatnu loptu

Image
Foto: AFP/Screenshot

Reakcije svjetskih medija na Hrvatsku pobjedu sve u istom znaku - slave Vatrene

8.7.2018.
8:35
AFP/Screenshot
VOYO logo

Svjetski mediji oduševljeni su plasmanom Hrvatske u polufinale Svjetskog prvenstva. Ugledni francuski L'Equipe na svojoj naslovnici kao prvu i najvažniju vijest stavio je izvještaj utakmice Hrvatske i Rusije s naslovom ''Hrvatska – 20 godina poslije'', aludirajući na slavnu 1998. godinu kada je Hrvatska u polufinalu igrala upravo s Francuskom.

Svi slave Luku Modrića

Najviše pozornosti Vatreni su dobili od Španjolaca koji slave Luku Modrića i Ivana Rakitića, zvijezde Reala i Barcelone. Tako je recimo AS na naslovnici objavio sliku Lovrena i Modrića uz pohvalu ad su pokazali karakter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca je na svom twitter profilu objavila svoje konkurente za Zlatnu loptu, a među njima je i Luka Modrić, što je velika pohvala za našeg čarobnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dello Sport slavi uspjeh Dalićeve škvadre i najavljuje polufinale protiv Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski The Sun na twitter ju najavio meč protiv Hrvatske kao "potvrđen" što znači da su ga očekivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telegraph je kao junaka istaknuo Ivana Rakitića za kojeg su napisali da je pogotkom s bijele točke poslao Akinfejeva u krivu stranu, a Hrvatsku u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje da je Hrvatska pobjeda odjeknula u cijelom svijetu i da sada nitko u Engleskoj o Hrvatskoj ne razmišljao kao o laganom i poželjnom protivniku, svi su svjesni da ova generacija Vatrenih ima ono što je potrebno za otići do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo